Contact Us

  1. Home
  2. News
  3. Werkbaarheidscheques Vlaanderen

Werkbaarheidscheques Vlaanderen

BE

Vraag een werkbaarheidscheque en zet in op werkbaar werk

Inzetten op werkbaar werk is een win-win voor zowel werkgevers als werknemers. Werknemers blijven langer en met meer ‘goesting’ aan de slag en organisaties kunnen rekenen op gedreven, competente en dus productievere werknemers, wat de efficiëntie van de organisatie ten goede komt.

Ook dit jaar kan je een werkbaarheidscheque en een verhoging van de kmo-portefeuille aanvragen om een versnelling hoger te schakelen op het vlak van werkbaar werk. Met die cheque krijg je tot 10.000 euro aan steun om een scan te laten uitvoeren over de werkbaarheid op de werkvloer.

WAARVOOR KAN JE EEN WERKBAARHEIDSCHEQUE AANVRAGEN?

Met een werkbaarheidscheque kan je een scan laten uitvoeren dat gaat over bijvoorbeeld het meten van stress op het werk, de motivatie van werknemers en de leermogelijkheden. Naar aanleiding van de resultaten van de scan kan je als organisatie een actieplan opmaken. Je kan advies, begeleiding en/of een opleiding aankopen voor aanpassingen aan de arbeidsorganisatie, competentieversterking om werkbaar te kunnen werken en het aanpakken van een beleid rond psychisch welbevinden.

PRAKTISCH

Op de website van Vlaanderen vindt u alle details over de werkbaarheidscheque terug. 
Een werkbaarheidscheque aanvragen kan eenvoudig via de website. Om je hierbij te helpen kan je instructiefilmpjes bekijken of de handleiding raadplegen. 

More news